Thuis

Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd Fabrieksreis

goede partner meer dan 10 jaar!

—— Rode Ster

Ik ben blij om uw bedrijf te kennen. Hoop kunnen wij meer kans hebben om in de toekomst samen te werken.

—— TESTA

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek wordt gevestigd in Jin Tang-provincie, Chengdu, P.R. China. Ons het onderzoeken, productie en op de markt brengend team worden gevormd door de deskundigen die halend houden van en scheidend natuurlijke ingrediënten, en rijke ervaring in het halen van en het scheiden van natuurlijke ingrediënten hebben. Onze producten worden getest in Chengdu-analyse & testend centrum met lc-lidstaten, 13c-NMR gc-lidstaten, 1h-NMR, HPLC, IRL.

   

  Momenteel, worden wij geconcentreerd op productiekwaliteit Astragaloside IV, Cycloastragenol, 4 ' - hydroxy-3'methoxyIsoflavone-7, die ook worden gehaald uit Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge. Welke wijd in de gezondheidsindustrie kan worden gebruikt.

   

  In de loop van de jaren, heeft Cogon Biotech Astragaloside IV en Cycloastragenol in kwaliteit, prijs en innovatie geleid. Wij hebben het duren en voordelige verhoudingen met onze klanten gebouwd. Cogon is een moderne, efficiënte, volledige de dienstfabrikant van kwaliteits natuurlijke ingrediënten en kruidenuittreksels.

  Wij zijn geëngageerd om de aangewezen fabrikant van natuurlijke actieve ingrediënten en kruidenuittreksels voor onze klanten te worden door orden volgens de specificaties op tijd te leveren.

   Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd fabriek productielijn 0Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd fabriek productielijn 1Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd fabriek productielijn 2                                      Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  Momenteel, worden wij geconcentreerd op productiekwaliteit Astragaloside IV, Cycloastragenol, 4 ' - hydroxy-3'methoxyIsoflavone-7, die ook worden gehaald uit Astragalus membranaceus (Fisch.) Bge. Welke wijd in de gezondheidsindustrie kan worden gebruikt.

 • R & D

  Wij zijn geëngageerd om de aangewezen fabrikant van natuurlijke actieve ingrediënten en kruidenuittreksels voor onze klanten te worden door orden volgens de specificaties op tijd te leveren.

Contactgegevens
Chengdu Cogon Bio-tech Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Ai

Tel.: 86-18780119399

Fax: 86-28-85171192

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)